Maak een afspraak

Over Excellento

Excellento – Sta op en schijn!

In 2016 is Excellento opgericht door Annemieke Raes. Ze is haar onderneming gestart omdat ze een passie heeft voor mensen en organisaties. Ze wil graag mensen tot hun recht laat komen en bedrijven succesvol laten zijn. Laten excelleren. Dat is wat haar innerlijk beweegt… talent zien en ontdekken en vervolgens laten stralen! Dit is het hart van Excellento.

Om de dienstverlening verder uit te kunnen breiden en te professionaliseren, heeft ze een team van experts om zich heen verzameld. Samen zijn ze er op gericht om mensen en organisaties te laten excelleren.

Excellento: erboven uitsteken… het staat voor uitblinken en schitteren. Ieder persoon heeft talenten. Door een individu in zijn/haar kracht te zetten, zal deze gaan uitblinken. En dit geeft energie voor de persoon en de organisatie. Daardoor zal de medewerker gaan uitblinken! Toen ik dat besefte, ging mijn hart sneller kloppen: dit is waarin ik geloof en waar wij voor staan. We komen graag met je in contact om je hierin verder te helpen.

Visie organisatie: Iedere persoon laten stralen, succesvol laten zijn, door de persoon te laten doen waar hij of zij goed in is.

Missie: Een bijdrage leveren aan het werkgeluk van medewerkers en het succes van organisaties door mensen te laten doen waar ze goed in zijn.

Waarden organisatie: positief, eerlijk, liefde, respect, betrouwbaar en ambitieus.

Excellento biedt HR dienstverlening op verschillende gebieden:

  • Interim HR, HR Ondersteuning
  • Loopbaancoaching, outplacement & coaching
  • Training teamontwikkeling, leiderschapstraining

Human Resources

Als organisatie is het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en op de juiste plek zitten. Voor de totale keten instroom, doorstroom en uitstroom biedt Excellento op interim basis HR dienstverlening aan. Is de HR manager ziek of weg gegaan en is er behoefte aan een interim HR manager of is er behoefte aan extra ondersteuning voor HR projecten, Excellento helpt uw organisatie graag hierbij.

Loopbaancoaching & Outplacement

Voor iedereen kan er een moment komen dat het tijd is voor een stap naar een andere baan binnen of buiten de organisatie. Je merkt aan jezelf dat je minder scherp bent, het meer routine is of je bent uitgekeken op wat je doet. Dit aanvoelen is de eerste stap. Bedenken wat je vervolgens zou willen is voor de één direct helder maar voor de ander echt een vraag. Een nieuwe stap zetten is meestal spannend. Wat wil ik en wat kan ik en waar moet ik beginnen? Een andere aanleiding kan zijn dat er een reorganisatie plaats vindt. Iets waar je als medewerker niet om hebt gevraagd maar het vraagt wel om verandering. Excellento helpt je graag bij het zetten van de volgende stap. We bieden hiervoor loopbaantrajecten en outplacementtrajecten aan.

Team- & leiderschapsontwikkeling

Excellento biedt op maat gemaakte trajecten aan op het gebied van teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van DISC. Het DISC-model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. In de trajecten wordt er gewerkt aan de onderlinge samenwerking. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van het boek ‘ de vijf frustraties van teamwork’ van Patrick Lencioni. Uitgangspunt voor het vormen van hechte teams is dat medewerkers elkaar vertrouwen en elkaar durven aan te spreken.

Excellento heeft een christelijke identiteit. Dit uit zich in een krachtige en positieve werkwijze. Sta op en schijn!