Maak een afspraak

Over Excellento

Achtergrond Annemieke Raes – Excellento

Excellento biedt HR dienstverlening op verschillende gebieden:

  • Interim HR, HR Ondersteuning
  • Loopbaancoaching, outplacement & coaching
  • Training teamontwikkeling, leiderschapstraining

Annemieke studeerde in 2003 af. Sinds 2003 heeft ze diverse rollen vervult op HR gebied. In 2016 besloot ze haar eigen bedrijf te starten. Het is haar passie om het talent van mensen tot hun recht te laten komen door ze te laten doen waar ze goed in zijn. Met enthousiasme, directheid, betrokkenheid en passie weet ze mensen mee te krijgen, te motiveren en in beweging te krijgen.

Annemieke is Disc gecertificeerd, heeft een LEAN achtergrond en is een professioneel loopbaancoach.

Loopbaancoaching & Outplacement

Voor iedereen kan er een moment komen dat het tijd is voor een stap naar een andere baan binnen of buiten de organisatie. Je merkt aan jezelf dat je minder scherp bent, het meer routine is of je bent uitgekeken op wat je doet. Dit aanvoelen is de eerste stap. Bedenken wat je vervolgens zou willen is voor de één direct helder maar voor de ander echt een vraag. Een nieuwe stap zetten is meestal spannend. Wat wil ik en wat kan ik en waar moet ik beginnen? Een andere aanleiding kan zijn dat er een reorganisatie plaats vindt. Iets waar je als medewerker niet om hebt gevraagd maar het vraagt wel om verandering. Excellento helpt je graag bij het zetten van de volgende stap. We bieden hiervoor loopbaantrajecten en outplacementtrajecten aan.

Teamontwikkeling

Excellento biedt op maat gemaakte trajecten aan op het gebied van teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van DISC. Het DISC-model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. In de trajecten wordt er gewerkt aan de onderlinge samenwerking. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van het boek ‘ de vijf frustraties van teamwork’ van Patrick Lencioni. Uitgangspunt voor het vormen van hechte teams is dat medewerkers elkaar vertrouwen en elkaar durven aan te spreken.

Human Resources

Als organisatie is het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en op de juiste plek zitten. Voor de totale keten instroom, doorstroom en uitstroom biedt Excellento op interim basis HR dienstverlening aan. Is de HR manager ziek of weg gegaan en is er behoefte aan een interim HR manager of is er behoefte aan extra ondersteuning voor HR projecten, Excellento helpt uw organisatie graag hierbij.

Excellento: erboven uitsteken… het staat voor uitblinken en schitteren. Door medewerkers en teams te laten schitteren, ‘echt’ te zijn, zal zowel de medewerker als de organisatie uitblinken. Toen ik dat besefte, ging mijn hart sneller kloppen: dit is waarin ik geloof. Ik kom graag met je in contact om je een stap verder te helpen.