Maak een afspraak

Ontwikkeltraject 45+

Gratis ontwikkeladvies voor 45+

45+ opgelet! Ben jij ook altijd lekker druk met van alles en vind je dat alles snel om je heen verandert? De samenleving, de technologie, jouw werkgever. Maar jijzelf ook. Jouw interesses en doelen veranderen naarmate jij je ontwikkelt. Maar soms weet je niet precies wat je wilt of wat je opties zijn. En door alle drukte in je werk en privéleven heb je ook geen tijd om er lang over na te denken.

Vanuit de overheid is er een subsidie beschikbaar voor een gratis ontwikkeltraject gericht op vitaliteit en gezond blijven werken tot aan je pensioen. Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Interesse? Maak direct een afspraak voor een intakegesprek.

Hoe ziet het traject er uit?

  • 1e gesprek over loopbaan en toekomstperspectieven
  • een persoonlijkheidsassessment
  • 2e gesprek over wie ben ik en wat kan ik?
  • 3e gesprek over toekomst oriëntatie en toekomstmogelijkheden
  • 4e gesprek over vitaliteit en wat kan ik zelf gaan doen?

Voor wie beschikbaar?

Werknemers of zelfstandige zonder personeel die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam zijn. Als je al werkloos bent, je werk door ziekte niet kan doen of als je gebruik kunt maken van een ontslag/reorganisatie regeling, kun je geen gebruik maken van de regeling. Op de site van de overheid  Ontwikkeladvies 45+ kun je hier meer over lezen.

Hoe blijf ik vitaal tot aan mijn pensioen?

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?