Maak een afspraak

Leiderschapsontwikkeling

Missie leiderschapstraject: Leiders met impact in alle aspecten van de samenleving.

Excellento

Start where you are.
Use what you have.
Do what you can.
– Arthur Ashe

Als leider ben je geroepen om een wezenlijk verschil te maken in de levens van van je teamleden, je organisatie en haar doelstellingen. Door bewust om te gaan met je persoonlijke ontwikkeling en doelmatig invulling te geven aan de manier waarop je leidinggeeft, wordt de impact van je leiderschap significant en groeit alles en iedereen mee. Je zet hiermee de koers om een blijvende erfenis achter te laten ten gunste van jezelf, je medewerkers en de organisatie(s) waar je je voor inzet.

Het programma heeft als kernwaarden: kracht, kwetsbaarheid, zuiverheid, dienstbaarheid.

Kracht: Vanuit een krachtige identiteit willen we leiders lanceren/positioneren om hun plaats in te nemen binnen de verschillende invloedsferen van de samenleving.

Kwetsbaarheid: Door zelf ons hart te delen geven we gelegenheid aan anderen hun hart te openen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor feedback vanuit anderen en zullen we leren en groeien.

Zuiverheid: Wij delen eerlijk zijn en puur en geloven dat dit vrucht draagt! Als je hiervoor kiest zal je impact worden vergroot.

Dienstbaarheid: Dienen is niet ‘ik’ maar ‘jij’ en ‘wij’. Wij kijken naar jou en ondersteunen je om tot groei te komen.

Door het traject wordt je geactiveerd om je zelf verder te ontwikkelen. Het is geschikt voor management teams, directies en middenkader. Er zijn verschillende programmalijnen hiervoor beschikbaar.

Hoe kan ik groeien in leiderschap?

Dienend leiderschap, hoe in de praktijk?

Krachtig leiderschap vanuit authenticiteit.

Maak een afspraak >